Hatley: одяг, гумові чоботи, парасольки />

В Україні купити дитячий одяг Hatley прагнуть батьки, які знайомі з даною маркою по одягу для дощової погоди. Особливою популярністю користуються чоботи Hatley, гумові дощовики і парасолі. Дитяча колекція запам'ятовується принтами, з якими дитину на вулиці відразу видно, при цьому фірма дбайливо ставиться до охорони навколишнього середовища і намагається виробляти речі, які не виходять з моди.

Велику увагу Hatley приділяє якості, так як якісний виріб може передаватися у спадок братам і сестрам – таким чином, у світі не збільшується кількість відходів через брак, а покупцям набагато приємніше носити одяг, який не зношується роками.

Якщо Вам подобається зовні дизайн Hatley, дитячий одяг цього бренду підкорить ще однією особливістю, наприклад:

  • водонепроникні дощовики не мають у складі ПВХ (полівінілхлориду),
  • піжами зроблені з органічної бавовни без використання азо-барвників (сертифікація GOTS).

Хоча всі відтінки дуже яскраві, можете не переживати: в одязі Hatley не міститься шкідливих хімічних елементів!

Чому одяг даного бренду заслуговує на Вашу увагу?

Компанія має місію створити незвичні, але красиві предмети, натхненні канадськими пейзажами та унікальним поєднанням культур півночі. Яскравому і творчому, бренду завжди вдається доставити милі і унікальні речі, які подобаються як молодим мамам, так і маленьким дівчаткам, які хочуть виглядати модно і чарівно.

Марка порівняно недавно з'явилася в Україні, хоча існує на ринку більше 30 років. Продукція компанії HATLEY продається в 3500 магазинах 42 країн, а також на відомих інтернет-майданчиках світу. У нас придбати Hatley можна в інтернет-магазині BabyFashion . Купити Hatley можна з доставкою по всій Україні! В наявності товари з нової колекції та зі знижками з розпродажу.