Неймовірні якісні та зручні дитячі піжами створюють комфортні умови для сну та дарують Вашій дівчинці міцний здоровий сон впродовж усієї ночі. Дитина багато часу проводить уві сні, отже, дуже важлива висока якість піжами, її крою, пошиву та тканини. Новий тренд на домашній одяг набирає оберти: все частіше піжами стають популярною частиною гардеробу кожної людини — для енергійного дня або спокійних вихідних. Отже, улюблена піжама може викликати захоплення дівчинки і вдень, вона допоможе дівчинці почуватися комфортно та ошатно!

Наш каталог брендових піжам пропонує великий асортимент стильних та модних дитячих комплектів для сну з натуральних матеріалів, які задовольнять найвибагливішу модницю!

У своєму гардеробі кожна дівчинка мріє мати великий асортимент піжам стильного дизайну з найрізноманітнішими принтами. Для весняно-літнього сезону пасують піжами, які складаються з футболки та шортиків, або футболки і штанів, або модного лонгсліву з штанами з тонкої високоякісної бавовни. Теплі лонгсліви з довгими зручними штанами — ідеальний вибір для сезону Осінь/Зима.
Заздалегідь подбайте про святкову піжаму для дівчинки: різдвяні або новорічні піжами з принтами червоно-зеленого кольору, червоно-біло-синього кольору з ялинками і сніговиками, білими ведмедиками, лосями та іншими веселими звірятками — найкраще вбрання для затишного сімейного свята біля прикрашеної ялинки!

Принти та кольори
Для дівчинки дуже важливо вибрати зручну модну та стильну піжаму, яка їй личитиме та покращуватиме настрій! Для дівчинки пропонуємо приємні кольори та такі ніжні та милі принти як ведмедики, хмаринки, райдуги, серця, фламінго, єдинороги, леопард, трендові динозаврики, рибки, поні, квіткові мотиви та інші. Можна вибрати принт на будь-який смак: веселі добрі малюнки від улюблених героїв мультфільмів до популярних дитячих забавок, від смугастих та картатих до різнокольорових орнаментів з тістечками та морозивом.

Матеріали
Піжами для дівчинки виготовляються з безпечних, натуральних, приємних на дотик, гіпоалергенних тканин, що дихають та не викликають подразнення, наприклад, з 100% органічної бавовни. Також популярні фліс, фланель, трикотаж, віскоза, махра.

У Києві інтернет-магазин Babyfashion.com.ua пропонує бездоганну якість і модні дизайни зручних і комфортних брендових дитячих піжам для дівчинки. Ви можете придбати піжаму в інтернет-магазині або в нашому оффлайн-магазині, який знаходиться в шопінг-молі Лавина (Київ).