Дитяча піжама для хлопчика />

Комфортний сон в зручній піжамі допоможе Вашому хлопчику відновити сили для бадьорого ранку і енергійного дня!
Наш каталог брендових піжам пропонує широкий асортимент яскравих і якісних дитячих комплектів для сну з натуральних матеріалів! Вибирайте стильні, зручні, красиві, м'які, приємні до тіла піжами для хлопчика — на будь-який смак і колір.
Сезони Весна/Літо і Осінь/Зима.
У гардеробі хлопчика повинні бути як мінімум дві піжами.
Весна/Літо
Для теплих весняних і літніх ночей виберіть піжаму, яка складається з футболки та шортиків, або футболки і штанів, бажано з тоненької приємної до тіла бавовни, з незначним вмістом еластану.
Осінь/Зима
Коли за вікном дощ і похмуро, мінусова температура і вітер, вдома дитина повинна відчувати себе особливо затишно і спокійно. Отже, вибирайте піжами з щільної теплої тканини з начосом, це може бути фланель або м'який трикотажний футер, фліс або махрова тканина. Купуйте піжамний комплект з сорочкою з довгими рукавами, з довгими зручними брюками. Не забудьте ще й про святкові піжамні комплекти: піжами на Хеллоуїн, прикрашені атрибутикою цього свята веселих жахів (кажани, скелети, гарбузи) розважають дітей! Хлопці особливо люблять лякати своїх маленьких гостей, які приїхали на святкування з ночівлею, вбравшись в піжами зі скелетами або чорними кажанами. Барвисті різдвяні або новорічні піжами з принтами червоно-зеленого кольору з ялинками і сніговиками створюють чудовий настрій і підсилюють магію найкращого зимового свята!
Принти та кольори
Яскраві веселі піжами з принтами на будь-який вимогливий смак! Для хлопчика пропонуємо такі принти як камуфляж, автомобілі, трендові динозаври, риби, кораблі, ведмежата та інші.
Матеріали
Перш за все, зверніть увагу на матеріал, з якого пошита піжама. Ми пропонуємо дитячі піжами виключно з натуральних матеріалів, особливо з 100% органічної бавовни. Для весняно-літнього періоду вибирайте легкі і делікатні тканини, що дихають, а ось сезон Осінь/Зима вимагає щільних і теплих тканин. Комфорт і спокійний сон Вашій дитині подарує піжама з натуральних, екологічно чистих і гіпоалергенних тканин, органічної бавовни, ніжної та м'якої віскози. Фліс, фланель, теплий трикотаж теж дуже популярні для виробництва піжам.
Розмір
За допомогою нашої розмірної сітки, ви зможете без проблем підібрати дитячу піжаму, в якій хлопчику буде приємно йти в ліжечко. Вибирайте потрібний розмір піжами, довжину рукава, і без коливань беріть піжаму трохи більшого розміру, щоб Вашому хлопчику було зручно і комфортно.

У Києві інтернет-магазин Babyfashion.com.ua пропонує бездоганну якість і модні дизайни зручних і комфортних брендових дитячих піжам для хлопчика. Ви можете придбати піжаму в інтернет-магазині або в нашому оффлайн-магазині, який знаходиться в шопінг-молі Лавина (Київ).