Hatley (Хетлі Київ) — сімейні цінності, неперевершена якість і... почуття гумору!

Hatley (Хетлі Київ) — сімейні цінності, неперевершена якість і... почуття гумору! />

02.10.2020

Hatley, Hatley Київ

Оптимістичний канадський бренд жіночого та дитячого одягу з'явився ще в 1980-х роках, коли його засновники, Еліс і Джон Олдленд, переїхали з Торонто (Канада), в невелике містечко на березі озера Норт-Хетлі (Квебек), де відкрили сувенірний магазин під назвою «Будиночок кольору неба». Художниця Еліс надихалася красою мальовничої сільської місцевості і створила серію фартухів із зображенням різних тварин. Незвичайні фартухи незабаром захотіли продавати і інші крамниці. Так народилася подарункова лінія Little Blue house. Еліс і Джон швидко розширили свій бізнес, поставляючи в магазини яскраві і милі фартухи з принтами у вигляді корів і свинок, лосів і ведмедів. Популярність колекції привела до розширення асортименту магазину і справи пішли ще більш успішно.
В кінці 1990-х, коли Джон і Еліс вирішили відійти від справ, вони передали бізнес своїм трьом синам, Крісу, Ніку і Джеремі. Брати представили новий напрямок: комфортний жіночий одяг для сну і продовжили розширювати лінійку подарункової продукції. Незабаром після цього у молодих керівників бізнесу з'явилися діти. Цей новий розділ у книзі життя надихнув їх на розробку лінії дитячого одягу преміум-класу, який сьогодні всі знають під брендом Hatley. Компанія розробила колекцію яскравого дитячого одягу з принтами, одяг для сну і модні дощовики.

Hatley пропонує величезний асортимент комфортного дитячого одягу з матеріалів високої якості. В асортименті піжами з 100% органічної бавовни з різнобарвними принтами, сукні та сарафани, брюки, шорти, пляжний одяг, куртки, кардигани, светри, одяг для найменших та інш.
Hatley пропонує широкий асортимент дощовиків, гумових чобітків і парасольок з яскравими веселими принтами: єдинороги, сердечка, веселки, хмаринки для дівчаток, дракони, трендові динозаврики, риби, трактора і машинки для хлопчиків, а також яскраві жовті дощовики і жовті чобітки, які надзвичайно актуальні в кожному сезоні.

Хоча сьогодні штаб-квартира компанії знаходиться в Монреалі, серце і душа Hatley —  як і раніше в Норт-Хетлі. Спадщина маленького містечка, чарівне озеро і простий спосіб життя продовжують впливати на всі речі, які розробляє компанія. Норт-Хетлі часто є фоном для багатьох фотосесій компанії.

Бізнес, який зароджувався як невеликий сувенірний магазин подружжя творчих людей, що оселилися в заміській місцевості, сьогодні перетворився в міжнародний магазин подарунків, жіночого та дитячого одягу, улюблений у всьому світі. Продукція, яка створюється під брендом Hatley, тепер продається в 38 країнах світу, і очільники продовжують стежити за тим, щоб компанія Hatley дотримувалася тих же принципів, на яких вона була заснована: сімейні цінності, продуманий дизайн, неперевершена якість і, звичайно ж, почуття гумору!

В Україні інтернет-магазин Babyfashion.com.ua на довготривалій основі співпрацює з відомим канадським виробником, пропонуючи своїм клієнтам широкий асортимент модного дитячого одягу бренду Hatley в Києві. Вибрати і купити високоякісний одяг цих брендів Ви можете на нашому сайті, а також в наших стаціонарних магазинах