Три в одному: екологічність, комфорт і шик />

Деякі тренди дитячої моди сезону осінь-зима 2023-2024

Сталий розвиток є одним з найбільш важливих напрямків у багатьох галузях в останні роки. І мода не виняток.

Батьки все більш усвідомлено підходять до вибору одягу для своїх дітей. Змінюється спосіб життя - змінюється мода. Виробники і бренди не можуть не реагувати на запити споживачів і все частіше приділяють увагу екологічності та стійкості своїх виробів. Такий підхід до розвитку дитячих брендів в даний час стає необхідністю. Виробники і бренди впроваджують інновації в галузі сталого розвитку та звертаються до природи.

На думку Седена Юнлю, аналітика міжнародної компанії WGSN, яка займається прогнозуванням і аналізом тенденцій в області моди і дизайну, цей тренд стане ще більш популярним у всьому світі. Тому виробники повинні використовувати органічні матеріали для виробництва своїх виробів, бути виборчими в використанні етикеток і почати уникати використання пластмаси, а також розробляти політику утилізації для своєї продукції. Такі свідомі бренди будуть користуватися більшою популярністю.

Один з основних моментів: поступово бренди дитячого одягу будуть відмовлятися від синтетичних і пластикових матеріалів. Дизайн продукції надихає природа і середовище проживання людини.


Звичайно, інноваційні, технологічні і футуристичні тенденції також популярні. Інноваційний поєднання традицій і сучасності - один з девізів нового сезону. Тема майбутнього створюється за мотивами з минулого. Популярний мінімалізм, візерунки і палітра, натхненні природою, з ефектами кольору металік, космічною тематикою і геометричними елементами.

Кілька слів про палітру в сезоні 2023-2024. Актуальні яскраві, енергійні кольори, такі як помаранчевий і жовтий, особливо приємні для ока восени і взимку. Крім того, популярні металевий блиск і сірий колір, який став символом міського життя, джинсові матеріали не втрачають актуальності.

Актуальна спортивний одяг. Але тепер вона набуває більш розкішний і енергійний вид. У новому сезоні часто з'являтимуться поєднання спортивного взуття і стильного одягу, наприклад, дуті елегантні пальто, які доповнюють повсякденний одяг або толстовки з ошатними сукнями. Ще один приклад - картаті куртки і брюки-карго: поєднання комфорту і функціональності. Взуття на товстій підошві і ергономічні кросівки забезпечують комфорт.

Не бійтеся експериментувати в новому сезоні! Вибирайте для своїх дітей екологічність, комфорт і шик.