OLANG-італійське зимове взуття! />

OLANG

Країна походження

ІТАЛІЯ

Країна виробництва

ІТАЛІЯ

Італійський бренд взуття, заснований у 1990 році. Спеціалізується на жіночому, чоловічому та дитячому зимовому взутті та трекінгових моделях взуття для активного відпочинку. Одна з головних особливостей взуття - використання технологій для максимальної стійкості на зледенілих поверхнях.

Компанія Olang Spa була заснована в 1990 Армандо Сартором, який займався дизайном взуття Lotto і Tecnica Spa. Взуття має конструкторський елемент зі сталевими шипами, що не іржавіють, який вбудований в протектор підошви. Шипи прикріплені до каркасу з гнучкого та міцного поліуретану, що витримує дуже низьку температуру. Шипи можна активувати за необхідності, змінюючи їх положення. Комфортність взуття при цьому не змінюється.

У виробництві взуття Olang використовуються й інші технології, покликані захищати його від агресивних умов довкілля та забезпечувати власнику комфорт та безпеку. Халяви високих чобіт часто виконані з овчини з двостороннім виробленням: замшевою або гладкою шкіряною лицьовою та виворітною хутряною поверхнями; верх взуття з телячої шкіри може бути оброблений водовідштовхувальним просоченням. М'який, легкий і теплий матеріал верху чудово сідає по нозі, тоді як щільний низ зі шкіри з просоченням захищає ноги від промокання.

У деяких моделях використовується сучасний еко матеріал, що отримується шляхом нанесення мікропористої плівки, що дихає, з поліуретану на ткану основу. Має морозостійкість і стійкість до сонячних променів, тому взуття не вигорає і не «дубіє» при низьких температурах. Зимове взуття доповнене теплими устілками з верхнім шаром із натурального хутра, які додатково захищають ногу від переохолодження.