Рукавички Huppa />

Улюблені пальчики і долоньки завжди повинні бути в теплі: на прогулянці або під час ігор. Для захисту рук від холоду, вітру, вологи і бруду в нашому каталозі представлені надійні і функціональні рукавички та рукавиці Huppa. Чим особливі ці моделі, розбираємося в статті!

Рукавиці: разом тепліше

Маленькі ручки мерзнуть швидше, тому захищати їх рекомендується вже при температурі від +15 °C, і використовувати для цього не тільки одяг Huppa чи шапки Huppa.

Для малюків до 5-6 років оптимально підійдуть рукавиці. Всі пальчики, крім великого, знаходяться разом і краще зігрівають один одного. Крім того, рукавиці надягати набагато простіше і швидше. Це економить час і спокій батьків.

Рукавиці Huppa вже готові зігрівати і захищати ручки Ваших діток взимку, навесні і восени:

  • вовняні рукавиці зігрівають природним способом навіть при намоканні. Вони швидко виводять вологу зсередини, не дозволяючи долонькам потіти. Моделі мають флісову підкладку для максимально комфортної шкарпетки. Вони створені для ігор і прогулянок взимку і холодної осені.
  • флісові. Моделі рукавиць оснащені легким утеплювачем. Це відмінний варіант для прогулянок або під зимові або водонепроникні рукавиці.
  • з матеріалу, який має водо- і вітронепроникні та брудовідштовхуючі властивості. Оскільки маленькі шви проклеїти неможливо, в рукавицях знаходиться вільна вставка. Вона дозволяє максимально захистити ручки від вологи. Моделі доповнені утеплювачем - м'якою і приємна флісова підкладка.

Дитячі рукавиці виготовлені з матеріалів яскравих і практичних кольорів. Вони стануть гарним доповненням дитячого гардеробу. Для максимальної зручності моделі доповнюються функціональними елементами: ремінцями для зручності регулювання рукавів на зап'ясті, кишеньками для лижних пропусків, світловідбиваючими деталями і кнопкою для пристібання рукавиць.

Рукавички: функціональний захист від холоду

З кожним роком і навіть місяцем дрібна моторика дитини вдосконалюється. І вже з 2-річного віку Ви можете підібрати для свого допитливого малюка теплі і комфортні рукавички, які допоможуть вивчати світ, будуть захищати від вологи і зігрівати.

У нашому каталозі Ви знайдете рукавички для будь-якої погоди і занять. Моделі Huppa мають різноманітну колірну палітру. Хлопчики і дівчатка зможуть підібрати ідеальну для себе пару рукавичок!