Матеріали дитячих курток Hatley />

08.02.2022

Верхній одяг для хлопчиків, як і будь-які куртки для дівчат Hatley, захистять малюка від мінливої погоди, не займе багато місця у валізі під час подорожі, а також дозволить батькам бути спокійними, адже їх дитина в теплі. У колекції Hatley, представленій в нашому каталозі, є вітровки з нових сучасних матеріалів, кожен з яких має різні характеристики і заслуговує на те, щоб Ви дізналися про нього докладніше. Що ж, поїхали!

  1. Легкий дихаючий матеріал для демісезонної погоди. Його вага становить 155 г/м.кв. Куртки з такого матеріалу не мають утеплювача, але в них є сітчаста підкладка і додаткові дихаючі властивості. Одяг з цієї тканини володіє високими вітрозахисними властивостями, проклеєними швами, а також оброблена просоченням без фторвуглеродів, яке відштовхує воду і бруд.
  2. Куртки з матеріалу Taffeta – це ідеальні легкі вітровки для теплої погоди. Вага такої тканини становить всього 75 г / м. кв. При цьому одяг має брудо- і водовідштовхувальне просочення, зручну блискавку по всій довжині, вітронепроникні якості. Відмінний варіант для мінливої теплої весни або прохолодного літа. Одна з популярних моделей – вітровка з яскравим принтом для дітей або більш спортивна модель для підлітків.
  3. Це новітній матеріал компанії, найлегший із запропонованих в каталозі – практично невагомий. Вага становить 40 г / м. кв, тому якщо Ви сумнівалися, вітровку з якої тканини купити для літніх перепадів погоди – ось він, кращий варіант. Надзвичайно легка тканина має ще й рівень захисту від сонця УФ 40+ , а це означає, що Ваш малюк зможе провести на сонці в 40 разів більше часу. До того ж, куртки з цього матеріалу легко згортаються в кишеню, тому їх зручно носити на прогулянки і брати в поїздки. Пропонуємо розглянути моделі для дівчаток і хлопчиків.
  4. Синтетичний матеріал володіє не найменшою вагою, але все ще досить легкий – 135 г/м.кв, проте він оброблений унікальним просоченням Anti-Bite, яке відлякує комах. Тканина швидко сохне, еластична, відводить вологу від тіла. Рівень УФ-захисту становить 50+, що дозволяє дитині набагато довше безпечно грати на сонці. Куртки з цього матеріалу представлені в різних кольорах, тому можна підібрати варіант хлопчикові або дівчинці.

Вибирайте вітровку Hatley в залежності від погоди і будьте впевнені, що дитині зручно і сухо!