Захист від вологи на вищому рівні />

08.02.2022

Дощова погода не здатна зупинити непосид, які прагнуть досліджувати навколишній світ. Більш того, вона розохотить ще більше! Але що запропонувати надіти дитині, щоб спокійно відпускати ловити краплі дощу або пускати кораблики в калюжах? BabyFashion знає відповідь на це питання. Унікальні розробки від визнаних світових лідерів з виробництва якісного дитячого одягу, представлених в нашому каталозі, захистять юних дослідників з ніг до голови, а батькам дозволять не переживати про їхнє здоров'я!

Водонепроникний одяг: 100% захист і абсолютна безпека

Прогулянок під дощем уникнути не вдасться, а значить, до них потрібно добре підготуватися. Пропонуємо плащі для хлопчиків купити, чи то зимовий плащ для дівчинки, і насолоджуватися водними іграми у верхньому одязі, виготовленому зі спеціального двошарового матеріалу:

  • верхній шар – водонепроникний поліуретан. Він відрізняється гладкою поверхнею, вираженими водо- і брудовідштовхуючими властивостями.
  • нижній шар – гладка і еластична підкладка.

Верхній одяг надійно захистить дитину від дощу і бруду завдяки поліуретановому покриттю. Потрібно відзначити, що в матеріалі не містяться полівінілхлорид і токсичні фталати. Це робить вироби, такі як гумові штани для хлопчика, не тільки комфортними, але і максимально безпечними для здоров'я підростаючого покоління і навколишнього середовища. Додатковий захист гарантують водонепроникні шви. Навіть після найактивніших ігор базовий шар одягу залишиться сухим і теплим.

Як доглядати за водонепроникним одягом? Виробники подбали про те, щоб батьки не витрачали час і сили на підтримку виробів в первісному стані. Дощовики, штани і комбінезони не потрібно часто прати: щоб видалити з них залишки бруду, досить протерти поліуретанову поверхню вологою губкою і залишити сохнути. Простота в догляді не тільки спрощує завдання для батьків, але і грає важливу роль в захисті навколишнього середовища. Купуючи дитині одяг Hatley, Ви скорочуєте обсяг використаних засобів для чищення, економите воду і електроенергію, що вкрай актуально в сучасних умовах!

Секрет водонепроникних чобіт

Гумові чоботи для дівчинки, як і гумові чоботи для хлопчика – незамінне взуття в гардеробі кожної дитини. BabyFashion знає, як забезпечити хлопчикам і дівчаткам, незалежно від віку, веселе дозвілля під дощем:

  • Високоякісні матеріали, перевірені часом.
  • Продумана конструкція.
  • Простота вибору розміру.

Стильний дизайн і широка колірна гамма.