LEGO Wear — дитячий одяг для натхненної гри />

Протягом багатьох поколінь назва LEGO® було синонімом якості — якості дитячих іграшок. Цей підхід виробники застосовують і в створенні дитячого одягу LEGO Wear. Діти завжди випробовують одяг на міцність, але так і повинно бути — заявляє всесвітньо відомий датський бренд. Тому в колекції дитячого одягу LEGO Wear робиться наголос на якість, але при цьому особлива увага приділяється комфорту.

Бренд LEGO Wear особливу увагу приділяє екологічній чистоті використовуваних фарб, тканин, матеріалів. Одяг не тільки красивий і зручний, але і не містить шкідливих хімічних речовин, а при виробництві відстежується якість починаючи з матеріалів і закінчуючи фурнітурою. Використання хімічних речовин при виробництві одягу LEGO Wear відповідає жорстким стандартам Данії та ЄС.

Штани й куртки від LEGO Wear витримають будь-які активні ігри на вулиці, тривале носіння і численні прання. Матеріал для пошиття дитячого одягу LEGO Wear вибирається відповідно до віку дитини: м'який і приємний на дотик для малюків, міцний і зносостійкий для дітей старшого віку. Верхній одяг LEGO Wear захищає дитину від негоди завдяки функціональним матеріалам і проклеєним швам.

LEGO — це нескінченний всесвіт гри, який знають і люблять у всьому світі, і на одязі LEGO Wear є зображення і графіка, які легко впізнає будь-яка дитина, адже вона давно знайома з ними в ігрових ситуаціях. Вибираючи LEGO Wear, Ви даруєте дітям радість зустрічі з найулюбленішими персонажами LEGO. Бренд пропонує великий асортимент одягу для дітей — з самого народження до 14 років.

По мірі дорослішання у дітей з'являються нові інтереси. Для хлопчиків тема NINJAGO дуже популярна, а LEGO Friends — модний тренд для дівчаток. Ось чому можна придбати дитячий одяг LEGO Wear із зображеннями цих тем LEGO.

LEGO Wear — це одяг для активних дітей будь-якого віку. Одяг LEGO® Wear настільки міцний, що його практично неможливо пошкодити і можна прати нескінченну кількість разів. LEGO Wear — дитячий одяг найвищої якості!

Інтернет-магазин Babyfashion.com.ua пропонує великий вибір дитячого одягу одного з найвідоміших та найулюбленіших дитячих брендів світу! Вибирайте якісні куртки, штани, шапки, рукавички для дівчат та хлопчиків від LEGO Wear на нашому сайті. Нехай зима буде яскравою та веселою з LEGO Wear!