Fratelli Campagnolo S.p.A., виробник Melby: від сімейної крамнички до корпорації

Fratelli Campagnolo S.p.A., виробник Melby: від сімейної крамнички до корпорації />

Історія компанії F.lli Campagnolo, одного з найбільших італійських виробників одягу для дітей і дорослих, почалася в тяжкі повоєнні роки, а саме

  • в 1948 році в містечку Бассано-дель-Граппа, де Марія Дісенья, мати п'ятьох дітей, відкрила свою крамничку на ринковій площі.
  • Уже в 1954 році сімейний бізнес розширився: відкрився магазин La Casa della Lana. Через два роки почалися оптові продажі.
  • У 1960 р. була заснована компанія Campagnolo Dott. Andrea e Mario S.a.s., яка зайнялася оптовою торгівлею швейними виробами, трикотажем, вовняними шапками і т. д.
  • У 1973 відбулося злиття Sivar і Campagnolo S.a.s., і так з'явилася F.lli Campagnolo S.p.a., велика успішна компанія, де працевлаштовано 230 робітників.
  • У 1978 р. компанія почала виробництво спортивних костюмів для дітей і дорослих, щоб вийти на ринок спортивного одягу. Оборот перевищив 16 мільярдів лір.
  • У 1982 р. компанія уклала вигідні контракти з Puma і Reebok.
  • У 1980 роки відбулося розширення на міжнародному ринку, заснована компанія F.lli Campagnolo GmbH зі штаб-квартирою в Німеччині.
  • У 1991 р. фліс включений в колекцію і став двигуном успіху компанії. У 1996 р. компанія придбала бренд дитячого одягу для дітей від 0 до 14 років Melby.
  • У 2000 р. оборот збільшився до 140 мільярдів лір. Зараз у компанії шість заводів в Італії, Румунії в Тунісі. У 2002 р. під брендом Nucleo запрацювала франчайзингова схема дитячого одягу. Бренд Melby успішно взяв участь в Pitti Bimbo, найбільшій міжнародній виставці дитячого одягу, взуття та аксесуарів, своєрідному мініатюрному тижні дитячої моди. У 2011 р. у компанії відбувся рестайлінг всіх брендів і було оновлено формат франчайзингу Nucleo. І понині компанія залишається однією з небагатьох, які продовжують здійснювати виробництво тканин в Італії.
  • У 2014 р. оборот компанії, що виросла з крихітної італійської сімейної крамнички, склав 120 мільйонів євро, а кількість співробітників перевищила 350 осіб.


Бренд дитячого одягу Melby став перлиною в скарбниці F.lli Campagnolo.

У Melby дух справжнього дитини, життєрадісний, практичний, вільний. Кожен виріб колекцій бренду створюється командою професіоналів, які знають потреби дітей, адже більшість з них — теж мами і тата! Асортимент продукції від 0 до 16 років, розроблений з особливою увагою до деталей, може похвалитися ідеальним співвідношенням ціни і якості.

Колекція від 0 до 3
Одяг колекції призначений для найменших і тендітних, для малюків з перших хвилин після народження до перших кроків. Бренд не просто одягає крихіток, в першу чергу одяг колекції для новонароджених і малюків призначений для того, щоб огорнути їх  любов'ю, оточити турботою, забезпечити комфорт і захистити.

Колекція від 3 до 16
Одяг колекції для маленьких дорослих призначений для хлопчиків і дівчаток, а також для підлітків, які вже знають, чого хочуть, яким стилям і кольорам надають перевагу, і можуть вибирати вбрання самотужки.

У колекції MELBY є абсолютно все, що може знадобитися для створення дитячого гардеробу — повсякденний одяг, спортивний лінія, елегантні сукні та костюми для урочистих подій, лінія fashion для підлітків. Одним словом, в MELBY представлений одяг для кожного дня, який проживають діти, — яким би він не був.

Fratelli Campagnolo приділяє величезну увагу якості тканин і фурнітури, а також покрою одягу. У компанії працює ціла команда дизайнерів і технологів, які є найвищими професіоналами своєї справи.